Начало

Актьорска школа Академията София - Курс по публично говорене

Курс по публично говорене

АКАДЕМИЯ по публично говорене

Добре дошли на курса по публично говорене! Този курс е създаден с цел да Ви помогне да развиете увереността си и да се превърнете в майстор на публичното изказване. Независимо дали сте професионално или лично обвързани със сферата на комуникацията, този курс ще Ви помогне да придобиете необходимите умения и техники, за да се представяте успешно пред публика.

Какво ще научите:

1. Основни принципи на публичното говорене - Ще разгледаме важните елементи, които правят една реч убедителна и запомняща се. Ще научите как да структурирате своето изказване и да използвате ефективни техники за влияние върху публиката.

2. Управление на нервността и стреса - Ще Ви предоставим стратегии за справяне с нервността и стреса преди и по време на публично изказване. Ще Ви научим как да контролирате дишането си, как да се освободите от напрежението и да се концентрирате върху съдържанието на Вашето изказване.

3. Гласова и невербална комуникация - Ще разгледаме важността на гласа и невербалната комуникация при публичното говорене. Ще Ви научим как да използвате правилната интонация, сила и скорост на гласа, как да контролирате жестовете си и да излъчвате доверие пред публиката.

4. Адаптиране на посланието към аудиторията - Ще Ви научим как да анализирате Вашата аудитория и да адаптирате Вашето съобщение според нейните нужди и очаквания. Ще разгледаме различните начини на комуникация с различни типове хора и как да се свържете с тях ефективно.

5. Убеждаване и влияние - Ще разгледаме техниките за убеждаване и влияние върху публиката. Ще Ви научим как да използвате реторика, логика и емоции, за да убедите и впечатлите Вашата аудитория.

6. Практически упражнения и обратна връзка - Ще имате възможността да практикувате своите умения по публично говорене чрез реални сценарии и ситуации. Ще получите обратна връзка от опитни преподаватели и от своите колеги, за да можете да се развивате и подобрявате непрекъснато.


Курсът по публично говорене е предназначен да Ви помогне да откриете и развиете вашия глас и стил на комуникация. Ще придобиете увереност и умения, които ще Ви помогнат да се представяте успешно пред всякаква публика. Запишете се сега и се подгответе да впечатлите света с вашето публично изказване!

Преподаватели: Ива Караманчева и Георги Михалков.

Цена на курса: 250.00 лв. на месец.

Продължителност на курса: 3 месеца, по 4 занятия в месеца с продължителност - 2 астрономически часа/без почивка/.

Дни на провеждане: Първа група - петък от 19:00 ч. до 21:00 часа.

Изтеглете програмата от ТУК

Записване: Всеки работен ден от 9:00 ч. до 16:00 ч. 

За информация - телефон: 0888 51 66 22.

Доставчик на услугата: 

"БГ Школа" ЕООД

ЕИК: 207527306

Седалище и адрес на управление: София 1000, ул. Княгиня Мария Луиза № 9-11

МОЛ: Цветелин Шишков

 

 

 

 

https://www.facebook.com/shkola.akademiata

Харесай във facebook

Последни публикации